Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

Bliv bruger

Historien om Nemdele.dk

Autoophuggernes Fælleslager (@F) blev grundlagt af 15 mindre ophuggerer i 1998.

Halvdelen af dem anvendte mini- Dito under Autoophuggernes Datalager, kaldet ditonet.

@F lavede en aftale med PB- Consulting, som stod i spidsen for udviklingen af ​​foreningens lagerstyringsprogram .

Da lagerstyringsporgrammet gik i Luften , kom der kort efter 5-6 ophuggerer mere med i foreningen .

Udvikling gik virkelig stærk i de næste 10 år , hvor man fik udviklet et velfungerende program og foreningen nåede op på 31 medlemmer .

Fra 2009 og frem til i dag er kravene og betingelserne til at drive autoophug steget markant og dermed har kravene til vores software også ændret sig.

Der har givet sig udslag i, at foreningens medlemmer i efteråret 2013, vælge en ny it - leverandør og ny lagerstyringsprogram bygget i den nyeste teknologi .

Derfor blev Nemdele Stiftet . Vores programmør hedder Jonathan Kingaby. Det er os selv som autoophugger / genbruger der udvikler systemet.

Systemet er under konstant udvikling, vi har nu fået workflow bygget ind over som letter bestilling af dele til afmontering.

Der er udviklet et kvalitets workflow, som hjælper virksomheder med at holde styr på kontroller og aftaler med certificerings firmaer, kommuner og andre lovpligtige eftersyn.

Der er implementeret mulighed for automatisk indlæsning af OE numre.

Der arbejdes på nye spændende tiltag, som letter hverdagen for forsikringsselskaber, værksteder, privat og vores medarbejder

Vi håber med det nye program at kunne tiltrække flere autoophuggere / genbruger under samme system, da det nu er muligt at dele data med andre grupper i autobranchen


Målet er at udbrede kendskabet til Nemdele ikke kun i Danmark men i andre lande også.

Næste step er at få vores engelske side up dateret, og derefter opdatere med andre sprog. Målet er at i 2022 findes nemdele på 4 sprog.