Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

Om os

Nemdele ApS er et selvstændig selskab bestående af 28 autoophug/autogenbrug, som er placeret rundt i hele Danmark.

Hvert autoophug/autogenbrug er selvstændige virksomheder, som drives på forskellige måder. Nogle har valgt Autoophug som navn, mens andre bruger navnet Autogenbrug, men vi laver det samme - sælger
reservedele til biler. Derudover modtager vi også skrotbiler og udbetaler skrotpræmie.

Vi har en bred viden om biler, og arbejder meget på at gøre nemdele.dk -  vores fælleslager -  så brugervenligt som muligt. De bildele der er efterspørgsel på, sørger vi for at få på vores lager. Vi køber derfor mange af
vores biler efter forsikringsskader,  hvor bilen er blevet totalskadet.  Men i disse biler findes der ofte mange gode reservedele. Derudover importerer vi mange bildele, som der er mangel på i Danmark.
Vi leverer disse reservedele hurtigt i hele Danmark. Det kan være både store ting, som en brugt motor eller gearkasse på palle, eller mindre pakker som et sidespejl mm.

Vi har også mange dele som ikke er kodet ind i vores lager, så finder du ikke lige det du mangler, er dermulighed for at kontakte et autoophug/autogenbrug.
Find din nærmeste autoophug/autogenbrug her

Lidt hjælp til søgning på nemdele.dk:

  • Reservedelsnummer feltet på forsiden: i dette felt kan du søge på original reservedelsnummer/kode. Det kan være reservedele som el-bokse, motor-koder, gearkasse-koder eller ABS pumper, samtandre dele hvor du kan aflæse reservedelsnummeret. Ved denne søgning vil du kunne se alle vores reservedele, der matcher det nummer/kode, som du søger på.
  • Pro-søgning - dette felt er for brugere, der kender vores nummersystem. Hver bil og hver reservedel har en fire cifret kode.

For dig der mangler en reservedel til din bil, kan du søge på følgende måde:

  • Du mangler et sidespejl til en Skoda Fabia årgang 2002. 
  • Vælg først bilmærke - vælg Skoda
  • Vælg bilmodel - vælg Fabia
  • Vælg årgang 00-06. Nu kommer der en liste med alle bildele til denne type bil
  • I søg skriver du sidespejl. Vælg med eller uden el, hvorefter en liste kommer frem kun med sidespejle til en Skoda Fabia.

Vi ser frem til at hjælpe dig med det du søger.

Nyt fra Nemdele

Nemdele er en gruppe af autoophuggere/autogenbrugere, der tidligere har været at finde under Autoophuggernes fælleslager.

Vi er medlem af følgende organisationer @F og DAG

 Some description    Some description

Nemdele arbejder på at gøre genbrug nemt og trygt for forbrugerne, så man kan få et overblik over kvalitet og priser.

Priserne kan svinge meget, hvilket kan afhænge af kvalitet og stand. Samt hvilken garanti men yder på delene.

Dette er individuelt fra firma til firma, så spørg ind til dette, hvis du kontakter firmaer direkte.

Når du handler på Nemdeles webshop,  handler du med Nemdele og ikke med den enkelte autogenbruger/ophugger, og er dermed sikret under vores handelsbetingelser.

Handler du med den enkelte autogenbruger/ophugger ved at kontakte dem og betale dem, har hvert firma deres egne handelsbetingelser, som du skal spørge ind til.

Nemdele kan ikke garantere handelsbetingelserne ved handel på den facon.

 

Alle priser er inkl moms.

Guidlines for kvalitet.

For første gang i historien er det lykkes for en samlet bilbranche at blive enige om kvalitets bestemmelser for brugt dele.

Guidelines findes under Genbrug og Guide til brugte reservedele

 

AutoGenbrug er stadig den mest co2 neutrale måde at reperere biler på. Vi har over 1.63 milioner gode brugte dele på lager som bare venter på at blive monteret.