Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

VOLVO

Brugte Volvo reservedele til din bil sælges via vores fælles side.

Vi har mange autodele til salg til flere forskellige modeller.

Svensk sikkerhed

Vi anbefaler at du bruger originale dele til din Volvo for en sikkerheds skyld, gerne brugte.

Sikker levering

Vi pakker i dag og med 90% sikkerhed for at du har din del i morgen (kun Danmark)VOLVO

Genbrugsdele til din Volvo er bæredygtigt

Bæredygtigt er ifølge Volvo lige så vigtigt som sikkerhed. Når du køber brugte reservedele til din Volvo på www.nemdele.dk, handler du som Volvo-ejer med omtanke for miljøet og med fokus på bæredygtighed. Når du køber genbrugsdele til din Volvo, sparer du miljøet for produktionsomkostningerne ved produktionen af nye dele. Hvorfor producerer nyt, når du kan anvende dele, der allerede er produceret til din Volvo.

De genbrugsdelene du finder på Nemdeles store online lager kommer fra mere end 30 danske autogenbrugere, der dagligt modtager biler, som ikke længere kan køre på vejene. Når bilerne modtages af et certificeret Autogenbrug afmonteres de dele, der kan genanvendes på andre biler. De afmonterede dele gennemgår et kvalitetstjek af kvalificerede medarbejdere. Genbrugsbranchen inden for biler er gammel og der er samlet mange års erfaring med kvalitetsgenbrugsreservedele inden for Autogenbrug, en viden der kommer der kunderne til gode.

Du finder næsten alle de reservedele, du kan mangle til din Volvo på Nemdeles lager med mere end 2,3 mio. reservedele – du finder alt fra viskermotorer, handskerum, motorer og til blikdele som f.eks. døre og bagklapper.

Du søger målrettet og nemt på Nemdele efter den bildel, som du mangler. På Nemdeles forside kan du søge på din bils nummerplade eller du kan søge på din bils mærke, model og årgang. Så ser du listen af reservedele, som er på lager til den Volvo, som du har søgt på.  I toppen af reservedelslisten kan du søge efter præcist den del, som du mangler til din Volvo.

På Nemdeles lager finder du mere end 50.000 kvalitetsgenbrugsdele til din Volvo. Når du bestiller en genbrugsdel på Nemdeles webshop, leveres reservedelen til dig hurtigst muligt. Du vil ofte få delen leveret til din bopæl eller en pakkeshop i nærheden allerede dagen efter, at du har bestilt varen – hurtigt og nemt for dig som kunde at handle på Nemdele.

 

Historien bag svensk sikkerhed – Volvo

Den første Volvo ÖV4 trillede ud af fabrikken i Göteborg i 1927. Baggrunden for at starte den svenske bilproduktion var, at der ikke var andre bilfabrikanter, der lavede biler, der var stærke og sikre nok til de svenske veje.

Navnet Volvo betyder på latin ”jeg ruller”, hvilken må siges at være kendetegnet for det, som virksomheden producerer. Udover personbil producerer Volvo også lastbiler, busser, entreprenørmaskiner, båd- og flymotorer. I dag er produktionen af flymotorer dog indstillet.

I 1944 blev Volvo PV 444 lanceret, det var med den, at Volvo kom på verdenskortet som bilproducent. 11 år senere trillede den først PV 444 i land i Californien, blot to år efter var Volvo det andet største importmærke i delstaten.

Volvo lancerede for første gang i verden trepunktsselen i 1959, da den var monteret i deres serieproducerede PV 544. Tidligere havde man kun kendt til bælteselen.

Volvos logo er det gamle symbol kemiske symbol for jern, som alkymisterne anvendte, og ikke tegnet for det mandlige køn, som mange måske tror. Logoet skal symbolisere et stærkt image for Volvos køretøjer.

 

Volvo i dag

Volvo Cars er i dag ejet af den kinesiske Geely Groupe, det har virksomheden været siden 2010.    

Volvo producerer i dag en lang række personbiler til kunder verden over. I 2021 er det følgende biler, der produceres:

Suv-modeller: XC90, XC60, XC40 (fås alle som plug-in-hybrid, XC40 fås også som elbil)

Sedan-modeller: S90, S60 (fås begge som plug-in-hybrid)

Stationcars: V90, V60 (fås begge som plug-in-hybrid)

Crossover: C40 Recharge (elbil)