Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

OPEL

Køb brugte Opel dele nemt og hurtigt til en billig pris.

Vi levere din auto reservedel direkte til din dør, nemmere kan det ikke være at handle brugt.

Alle reservedele har en kvalitet

Vi beskriver den reservedel du mangler med en kvalitet, du kan regne med

Køb brugt

Hvis du køber en brugt reservedel skåner du miljøet Opel

Køb af genbrugsdele til din Opel

Opel ønsker, at alle skal opleve den forandringen, som verden befinder sig i. Genbrugte bilreservedele er ikke en ny forandring, men den øgede fokus på miljø og bæredygtighed er. I dag er det ikke af nød, at forbrugerne køber brugt, det er helt andre grunde, som ansvar for miljøet, der ligger bag genbrugskøb.

På Nemdeles lager finder du over 2,3 mio. genbrugsdele af høj kvalitet. Delene har tidligere siddet på en biler, som ikke længere kan køre pga. af skader eller alder. Når en bilejer skal skaffe sig af med sin bil, afleveres den til en Autogenbruger, der er certificeret til at må tage sig af biler, som skal bortskaffes. Her afmonteres de dele, der kan genanvendes og de lægges på lager, så de kan give nyt liv til andre biler. Alle delene går gennem et grundigt kvalitetstjek af dygtige medarbejdere med erfaring i biler og kvalitet.

Når du søger en genbrugsdel til din Opel på Nemdeles onlinelager, kan du søge mellem de 136.000 Opel-dele, der ligger på Nemdeles lager. Du finder billeder af varerne på Nemdeles lager.

Når du har fundet den del, som du ønsker, skal du blot bestille og betale i webshoppen, så sørger vi for, at delen pakkes og bliver sendt til dig. Ofte leveres pakken til dig hjemme eller i en pakkeshop i nærheden af dig allerede dagen efter, at du har bestilt varen.

Har du brug for hjælp til at finde den Opel-reservedel, som du mangler, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe vores kunder bedst muligt, så din Opel kan komme ud at køre på landevejen igen.     

 

Historien bag den tyske bilfabrikant Opel           

Adam Opel grundlagde i 1862 virksomheden. Dengang producerede virksomheden symaskiner. Senere producerede de også cykler og motorcykler. Det var først i 1898, at de begyndte at producere biler og lastbiler.

I 1899 lanceres Opels første bil til salg. Det var en ”Opel Patent Motor Vogn, System Lutzmann”, som havde en topfart på ca. 20 km/t.

Opel lader sig inspirere af Ford’s samlebånd i 1923 og virksomheden vælger at satse kun på en model i deres produktion, da de oplever, at det er svært at skaffe råvarer. Virksomheden starter produktionen af ”Løvfrøen” på samlebånd. Det er en lille billig grøn bil.

Lynet i Opels logo er inspireret af den populære Opel Blitz lastbilmodel, som var de tyske styrkers mest benyttede lastbil under 2.verdenskrig.

Opel har båret titler som Årets bil i Danmark 5 gange.
1980: Opel Kadett D
1985: Opel Kadett E
2007: Opel Corsa D
2012: Opel Ampera
2016: Opel Astra

 

Opel i dag

Opel er i dag en del af den franske bilkoncern PSA Groupe sammen med bla. Peugeot og Citroën. 

I England sælges Opel under navnet Vauxhall. Vauxhall er Opels design med nogle mindre småjusteringer i designet.  

I 2021 har Opel denne række af personbiler i produktion:

-        Astra

-        Corsa (fås som el-bil)

-        Crossland

-        Ny Mokka (fås som el-bil)

-        Grandland X (Fås som plug-in hybrid)

-        Insignia