Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

MAZDA

Søg brugt Mazda stump hos os 

Her på vores fælles side for brugte autoreservedele. Vi har til mange mærker og modeller og vi levere hurtigt i hele danmark.

Søg først hvor udvalget er størst.

Vi har over 2,3 millioner reservedele på vores onlinelager, lige til at sende til dig.

Sådan søger du på siden.

I søg her feltet skriver du først modellen, eller du finder den i listen.

Derefter finder du delen, ved enten at skrive navnet i søge feltet eller finde den i listen.

 Mazda

Køb genbrugskvalitet til din japanske Mazda

Som bilejer er du afhængig af, at din bil er køreklar lige meget, hvornår og hvor ofte du har brug for at sætte dig bag rattet. Lige som alt andet slides en bil ved brug og den kan gå i stykker. På www.nemdele.dk kan du finde omkring 75.000 forskellige genbrugsreservedele til din Mazda, hvis uheldet er ude og din bil har brug for en ny del, er det nemt og hurtigt at bestille en genbrugsdel fra Nemdeles online lager. Lageret er stort og der er mange forskellige reservedele at finde, da det er et fælles lager for mere end 30 danske certificerede autogenbrugere, der alle står klar til at levere den bedste reservedel til dig og din bil.

Du kan søge på din bils mærke, model og årgang eller din bils registreringsnummer på forsiden af Nemdeles webshop. Så får du en liste med kvalitets genbrugte reservedele til din bil. I denne liste søger du den eller de dele, som du mangler til din bil. Der er billeder af reservedele på Nemdeles lager. Når varen er lagt i kurv og betalt, sender autogenbrugeren varen afsted til dig hurtigst muligt. Vi bestræber os på at sende varen samme dag, som ordren modtages, så du hurtigt kan komme ud at køre i din Mazda igen.

Så hvis din Mazda siger stop, skal du blot slå op - på www.nemdele.dk, så er du næsten 100 % sikker på at finde lige netop den bildel, som du mangler. Der lægges dagligt nye brugte kvalitetsdele på lager, når autogenbrugerne demonterer de kvalitetsdele, der kan genanvendes fra de biler, som de dagligt modtager. Det er biler som af forskellige grunde ikke længere kan køre. 

Nemdele har en supportfunktion på webshoppen, som du altid er velkommen til at skrive til, hvis du har brug for hjælp eller i tvivl om noget.

Historien bag japanske Mazda Motor Corporation

Mazda blev grundlagt i Hiroshima i Japan i 1920, hvor virksomheden startede med fremstilling af Kork. Virksomheden er tæt forbundet til hjembyen og den tankegang, som kendetegner beboerne i byen, da de efter 2. verdenskrig byggede byen op fra grunden – nemlig ”Historien om evnen til ikke at give op og få mest muligt ud af meget lidt”.

Mazdas logo er en oval med v-formede vinger inden i. Vingerne er et symbol for vækst og forbedring.  

I 1931 producerede Mazda sit første køretøj, en trehjulet lastbil. Den lignede en motorcykel med åbent lad. Lastbilen blev solgt med Mitsubishis logo, da Mazda solgte gennem deres netværk frem til 1936.

R360 Coupe var den første bil, som Mazda producerede. Den blev produceret i 1960. Bilen havde en lav vægt og derfor et lavt brændstofforbrug på 31 km/l. Det betød, at bilen hurtigt blev populær på det japanske marked.

Mazda er kendt for Wankel-motoren, rotationsmotoren opfundet på baggrund af Felix Wankels ide.

I 1970’erne indleder Mazda et samarbejde med amerikanske Ford. Dette samarbejde varer frem til 2010, hvor Ford Motor Company sælger de fleste af deres aktier i Mazda. I 1980’erne laver de to bilfabrikanter en fælles produktion, så der er flere bilmodeller i årene fremad, der sælges som både Mazda og Ford.

I 1991 vinder Mazda som første japanske bilproducent det 24 timer lange Le Mans. Ud over at det var den første gang en japansk bilproducent vandt, var det også første gang, at det var en wankelmotor, der vandt. Det var 13. gang af Mazda deltog i løbet, at det lykkedes dem at vinde.

Mazda har været kåret som årets bil i Danmark tre gange.
1993:             Mazda 626
2004:             Mazda 3
2008:             Mazda 2

Mazda i dag

Mazda producere i 2021 en række forskellige personbiler, som de markedsfører og sælger under disse serier:

EV:
Mazda MX30 – Elbil

Hatchback:
Mazda2 og Mazda3 Hatchback

Sedan:
Mazda3 Sedan og Mazda6 Sedan

Stationscar:
Mazda6 Stationscar

SUV:
Mazda CX-30 og Mazda CX-5

Roadster:
Mazda MX-5 Roadster

RF:
Mazda MX-5 RF