Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

SMART

Smart i en fart - køb brugte dele.

Mangler du stumper til din bil, har vi dem billigt til salg. Find brugte reservedele hurtigt og nemt, via nemdele.dk

Lille bil stort lager.

Find over 1000 gode brugte dele til din Smart.

Bestil i dag og være kørende i morgen.

Vi leverer med 90% sikkerhed først kommende hverdag.SMART

Det er smart at købe genbrugsbildele

Når du køber genbrug til din bil, handler du smart. Både set ud fra din egen privatøkonomi, da du sparer penge, når du vælger at købe kvalitets genbrugsbildele fremfor at købe ny producerede reservedele. Det er også smart set med miljøet og klimaets briller på, da dit køb af gode genbrugsdele sparer påvirkningen af miljø og klima fra produktionen af nye dele.

På Nemdeles store online lager, hvor du på et og samme sted finder over 2,3 mio. reservedele fra mere end 30 danske autogenbrugere, kan du, som kunde smart og hurtigt finde den reservedel, som du mangler. Med få klik finder, bestiller og betaler du den ønskede genbrugsreservedel, som du mangler til din Smart. Du kan handle lige, når det passer dig. Når du har bestilt din vare, modtager den autogenbruger, der har varen på lager din ordre med det samme, så de uden forsinkende led kan finde, pakke og sende din vare til dig. De fleste af vores kunder får varen leveret dagen efter, at de har bestilt den. Den leveres til kundens dør eller en pakkeshop tæt på.

De genbrugte reservedele, som du finder på www.nemdele.dk, kommer alle fra biler, der ikke længere kan køre. Når en bil ikke længere kan køre, skal den afleveres til en godkendt autogenbruger, som demonterer de kvalitetsbildele, som stadig kan anvendes på andre biler. Det er de dele, som du finder på Nemdele. Det er medarbejdere med mange års erfaring i genbrugskvalitet, som står bag. De er med til at sikre dig et bredt udvalg af kvalitetsgenbrugsbildele, hvor du finder alt fra sidespejle og motorer til forskærme og startere.

Hvis du har brug for hjælp i din søgning efter en reservedel eller har spørgsmål til den del, som du ønsker at bestille, er du velkommen til at kontakte Nemdeles support. Vi står altid klar med et smil til at hjælpe Nemdeles kunder med at finde den reservedel, som de mangler til deres bil.

 

Den lille smarte Smart fra tyske Daimler AG

Den første Smart blev lanceret i 1998. Bilen er produceret af tyske Daimler AG, som er kendt for produktionen af den store legendariske Mercedes. Mercedes er kendt for store biler, hvor      Smart ‘en må siges at være det modsatte, når man ser på bilens størrelse. En lille kompakt bil der passer perfekt ind i et storbymiljø.

Den første Smart, der blev produceret, var en Citi-Coupe 450, hvor der var plads til to personer. I 2004 begynder Smart også at producere en 4-personers bil – Smart forfour.  

Smart’s logo er et C med en pil pegende fremad. C står for ”Compact” og den fremadrettede pil i bilens logo skal symbolisere ”Forward thinking”.

Smart kommer til Danmark i 2007. Her sker en afgiftsændring, som betyder en væsentlig nedsættelse af afgiften på Smart ‘en, der gør bilen attraktiv på det danske marked. I dag er det Mercedes importørerne i Danmark, der står for, at den lille kompakte smarte Smart er til gængelig her i landet.

 

Smart i dag

Smart producere i 2021 følgende modeller:

-          Smart EQ fortwo

-          Smart EQ fortwo cabriolet

-          Smart EQ forfour