Nyt fra Autoophuggere og Genbrugere

Følg Hans Højbys kamp mod kvinderne her 

 

 

 

Nemdele er en gruppe af autoophuggere / autogenbrugere der tidligere har været at finde under Autoophuggernes fælleslager. Nemdele er stadig en del af @F.

Vi er nu også at finde på Facebook, hvor vi kan kontaktes, hvis du finder fejl på siden her, eller hvis du skulle have en god ide til udvikling.

Der er 24 autogenbrugere / Autoophuggere tilknyttet Nemdele, og flere er på vej.

Følg os på Facebook, og deltag i lodtrækningen om en gave kurv. 

Vi er medlem af følgende organisationer @F, BGD og DAG

 Some description   Some description  Some description

 

Siden med at søge på din nummerplade er under opbygning. det har vist sig lidt mere kompliceret end som først antaget.

Det forventes den kommer inden udgangen af 2014

Om Nemdele.dk

 

Nyhedsbrev

Autoophuggernes fælleslager fik ny hjemmeside tilbage i april. Efter i 14 år at have heddet autoophuggernesfælleslageret hedder vi nu Nemdele.

Gruppen bag nemdele er de samme Autoophuggere og Autogenbrugere som stod bag @F. 

@F eksistere stadig som foreningen bag hjemme siden nemdele.dk. 

Vi består af 23 autogenbrugere og autoophuggere fordelt ud over hele Danmark. Vi bruger begge navne da nogen har valgt at tage Autogenbrugs navnet, men andre har valgt autoophugger, men det dækker over samme branche.

Vi  valgte at skifte navn, da vi skiftede IT platform. Vi ønskede at følge med udviklingen og kan nu køre på tablet, og smartphone. 

Samtidig oprettede vi en facebook profil, hvor vi fremad rettet vil forsøge at informere om generelle ting i autogenbrugs branchen, både for den proffesionelle autogenbrugere, mekaniker, men også for den private bruger, der blot søger dele hos en autoophugger.

Vi forsøger løbende at gøre siden mere bruger venlig, og modtager gerne indput fra brugeren, som vi så forsøger at efterleve. 

Alle gode ideer kan mailes til nemdele@nemdele.dk, og alle indkommende forslag før 1. november,deltager i lodtrækningen om en gave kurv. 

Al kontakt på nemdele foregår direkte med autoophuggeren der har delene, og sendes direkte fra dem til jer. 

AutoGenbrug er stadig den mest co2 neutrale måde at reperere biler på. Vi har over 1.2 milioner gode brugte dele på lager som bare venter på at blive monteret.