Infokasse

Problemer med siden når du søger dele, så åbne siden i Chrome.

De gamle versioner af Explore har problemer med denne nye platform.

Siden med at søge på din nummerplade er under opbygning.

Det forventes den kommer i løbet af 2014

 Nemdele er en gruppe af ophuggere / autogenbrugere der tidligere har været at finde under Autoophuggernes fælleslager. Nemdele er nu en del af @F.

Vi er nu også at finde på Facebook, hvor vi kan kontaktes hvis du finder fejl på siden her, eller hvis du skulle have en god ide til udvikling.

 

Vi er medlem af følgende organisationer @F, BGD og DAG

 Some description   Some description  Some description

 

Om Nemdele.dk

Hvorfor genbrug?

Genbrug af autodele er ud over et miljømæssigt hensyn, også økonomisk en fordel.

Det betyder en gevinst for både samfundet og dig som køber af brugte reservedel.

Genbrugsdele er både dele fra nyere trafikskadede biler og dele fra ældre biler der ikke ønskes synet mere, fordi det vil blive for dyrt at reparere dem.

Hvorfor smide motoren eller forlygterne væk, når de er så gode som nye, blot fordi bilens bagende er ubrugelig? Eller hvis man nu har en ældre bil der mangler en stump, hvorfor så købe nyt, hvis man kan få noget der fungere og er i orden til billigere penge?

Kun de bedste dele fra den oprindelige bil afmonteres, og omhyggelige kvalitetskontroller sikrer at delen er i orden og at den mærkes, så køber præcist ved, hvad han erhverver.

Fordelen ved en genbrugsdel udover økonomien er, at den del du køber har pasform og funktion som den del du kassere fordi den er magen til den oprindelige del; det er jo en original reservedel.

Økonomi, funktion og kvalitet er vel de vigtigste argumenter for at købe brugte reservedele, men det er også rart at vide, at genbrug af originale reservedele skåner miljøet, til gavn for os alle.