Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

Miljø / Lovgivning

Hvorfor genbrug?

 

Genbrug er meget oppe i tiden, så hvorfor ikke genbruge gode brugte reservedele, til gavn for miljøet og pengepung.

 

AutoGenbrug af gode brugte reservedele er stadig den mest CO2 neutrale måde at få repareret din bil på.

 

Auto Genbrug af autodele er ud over et miljømæssigt hensyn, også økonomisk en fordel.

Det betyder en gevinst for både samfundet og dig som køber af brugte reservedel.

Genbrugsdele er både dele fra nyere trafikskadede biler og dele fra ældre biler der ikke ønskes synet mere, fordi det vil blive for dyrt at reparere dem.

Hvorfor smide motoren eller forlygterne væk, når de er så gode som nye, blot fordi bilens bagende er ubrugelig? Eller hvis man nu har en ældre bil der mangler en stump, hvorfor så købe nyt, hvis man kan få noget der fungere og er i orden til billigere penge?

Kun de bedste dele fra den oprindelige bil afmonteres, og omhyggelige kvalitetskontroller sikrer at delen er i orden og at den mærkes, så køber præcist ved, hvad han erhverver.

Fordelen ved en genbrugsdel udover økonomien er, at den del du køber har pasform og funktion som den del du kassere fordi den er magen til den oprindelige del; det er jo en original reservedel.

Økonomi, funktion og kvalitet er vel de vigtigste argumenter for at købe brugte reservedele, men det er også rart at vide, at genbrug af originale reservedele skåner miljøet, til gavn for os alle.

 

 

Lov Tekst her

 

Nyt fra Nemdele

Nemdele er en gruppe af autoophuggere / autogenbrugere der tidligere har været at finde under Autoophuggernes fælleslager.

Vi er medlem af følgende organisationer @F og DAG

 Some description    Some description

 

 

Alle priser er inkl moms.

Guidlines for kvalitet.

For første gang i historien er det lykkes for en samlet bilbranche at blive enige om kvalitets bestemmelser for brugt dele.

Guidelines vil snart være at finde på vores side.

 

AutoGenbrug er stadig den mest co2 neutrale måde at reperere biler på. Vi har over 1.55 milioner gode brugte dele på lager som bare venter på at blive monteret.