Tilføjet til kurven

Fortsæt med at handle Vis kurv

Handelsbetingelser

På denne side vil du KUN handle med Nemdele ApS. Du handler altså ikke med de enkelte autogenbrugere, men gennem et fælles selskab Nemdele ApS. 

Det er handelbetingelserne du læser efter her som er gældende for alle vare købt online gennem Nemdele.dk.

HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser med private

1.Betaling og Levering:

 • Alle anførte priser er i danske kroner inkl. 25 % moms og ab lager. Til vareprisen tillægges forsendelse omkostninger efter hvor stor varen er- se ordrebekræftelse og efterfølgende faktura.
 • Beløbet trækkes først på kontoen, når varen er afsendt fra os.
 • Forsendelsesomkostninger:
  Autogenbruget/ ophugget sender pakker med Post Danmark eller fragtmand. Prisen varierer pga. pakke størrelsen, se ordrebekræftelse og efterfølgende faktura, eller kontakt os på mail for forespørgsel på fragt prisen.

 

 • Når du bestiller en vare på hverdage inden kl 13.00 vil du modtage pakken næste dag. Vi afmontere og afsender varen samme dag. Ved bestilling i weekender og på helligdage behandles ordren førstkommende hverdag.
 • Ved bestilling angiver du den adresse, som du ønsker at modtage varen på. 

2. Transportskader:
Bemærk: Det er altid modtageren, som skal reklamere ved transportskader!

 • Undersøg straks ved modtagelsen af dine varer om emballagen har lidt overlast og om indholdet er intakt.
 • Ved skade skal du omgående henvende dig til det transportselskab, der har haft ansvaret for transporten. Skjulte skader skal anmeldes senest dagen efter modtagelsen af varerne.
 • BEMÆRK du skal IKKE kvittere for modtagelsen, hvis varerne ser ud til at være skadet under transporten.
 • Firmaerne har ikke mulighed for at kræve erstatning for transportskader, hvis du blot returnerer varerne til os. Vi erstatter derfor IKKE sådanne varer.
 • For nat levering med TNT skal evt. transport skader anmeldes inden kl. 12

3. Ekspeditionsfejl og modtagelseskontrol.
Hvis det leverede ikke svarer til ordrebekræftelsen, skal vi have besked inden 8 dage efter modtagelsen af varerne, da det ellers vanskeliggør efterforskningen. Bliver vi ikke kontaktet indenfor 8 dage, betragtes ordren som korrekt leveret.

Kunden skal kontrollere, at de leverede varer er i overensstemmelse med de bestilte varer, inden de monteres eller sendes til maler. Vi refunderer ikke ekstra omkostninger i forbindelse med montering/demontering eller maling af fejlleverede eller fejlbestilte varer.

4. Reklamationsret:

Ved reklamation, kontaktes Nemdele. Der oplyses årsagen til reklamationen og efter aftale repareres varen eller sendes retur.

Der skal specielt gøres opmærksom på, at eventuelle udbedringsarbejder aldrig påbegyndes, før de er accepteret af sælger.

Da alle varerne er unikke, der findes ikke 2 ens brugte reservedele mht. stand, årgang og km. kan man ikke forvente at få en vare ombyttet, men firmaerne bestræber sig på at løse alle reklamationer til kundens bedste.

Reklamationssager vil blive behandlet hurtigst muligt.

Reklamationsretten gælder kun fejl og mangler, der fandtes på varen ved leveringen, og omfatter ikke løsdele, der medfølger uden beregning. For motorer er som løsdele at regne: kobling, turbo, brændstofpumpe, vandpumper og dysser.

Monteringsvejledning medfølger ikke.

Der medfølger motorcertifikat på brugte motorer, som bør læses inden monteringen.

Alle motorer er påmonteret varmesensorer hvis indikator smelter, hvis motoren overophedes. Dette kan f.eks. ske ved konkurrencekørsel eller mangelfuld vedligeholdelse, f.eks. ved kørsel uden vand eller olie. Er varmesensorens indikator smeltet bortfalder reklamationsretten.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dage til at meddele os at du har fortrudt købet og herefter 14 dage til at sende retur til os. 

Varen skal returneres i samme stand og mængde, kontakt altid Nemdele inden returneringen, da det ellers vil vanskelig gører sporingen af delen og udbetalingen af pengene til dig.

Fragt krediteres ikke medmindre varen er defekt, eller fejl leveret.

5. Emballering:
Reservedele kan være meget følsomme overfor stød og statisk elektricitet, så korrekt emballering er nødvendig. Hvis du på nogen måde er i tvivl om, hvordan en vare skal emballeres korrekt, så kontakt os inden du sender varen. I yderste tilfælde kan en kunde gøres erstatningspligtig, hvis en vare sendes uforsvarligt.

6. Generelle betingelser:
Alle kontrakter indgås på dansk.

7. Ansvarsbegrænsning og forbehold:
Der tages forbehold for prisstigninger, force majeure, afgiftsændringer, valutaændringer, udsolgte/udgåede varer og tastefejl.

Vi påtager os intet ansvar som følge af købers retsforhold overfor tredjemand. I det omfang det firma der er handlet med er ansvarlig overfor køberen, er deres ansvar begrænset til direkte tab og omfatter således ikke indirekte tab, såsom følgeskader, tabt arbejdsfortjeneste, driftstab, omlakering, monterings- og demonteringsomkostninger med mere.

Vi påtager os intet ansvar for, at produkter købt hos os, virker sammen med produkter købt andetsteds. Ved evt. reklamationsreparation hvor fejlen viser sig at være inkompatibilitet mellem produkt købt hos Nemdeles medlemmer og et produkt købt hos en anden forhandler, vil varen blive betragtet som 100 % O.K. og vil blive behandlet efter vore reklamationsbestemmelser.

8. Fortrolige oplysninger

Vi hverken videregiver eller videresælger disse oplysninger til 3.die-mand, ligesom vi ikke efterfølgende anvender disse oplysninger til udsendelse af reklamemails (såkaldt SPAM)..

9. Lovvalg og værneting:
Enhver tvist afgøres efter dansk ret ved de almindelige domstole. Evt. retssager vedr. det leverede skal foregå i sælgers retskreds.

Salgsbetingelser for B2B handel

BETALING/LEVERING

Alle priser er uden moms og Ab-lager. Vi forbeholder os ret til prisændringer uden varsel.

Betalingsbetingelser fremgår af faktura forsiden. Ret til ændringer forbeholdes.

Ved overskridelse af betalingsfristen debiteres rente med 2 % pr. påbegyndt måned. Ret til ændringer forbeholdes.

Alle forsendelser sendes med fast fragtpris, ifølge fragttariffen fastsat af transportørerne.

EKSPEDITONSFEJL SKAL REKLAMERES INDEN 8 DAGE

Husk at kontrollere rigtigheden af den leverede vare, da der ikke betales for eventuel omskiftning eller lakering af en eventuelt forkert leveret vare, da de fleste bestillinger sker pr. telefon og kan være årsag til eventuelle fejl og misforståelser.

Brugte reservedele skal inden montering kontrolleres for eventuelle fejl og mangler.

Motorer + Top er monteret med varmecensor, der ved overophedning smelter, hvilket kan få betydning ved eventuelle reklamationer.

Motor og Gearkasse bliver altid afsendt uden olie. Returmotorer og gearkasser skal være aftappet for olie. Evt. oliespild vil være afsenders ansvar og vil være erstatningspligtig.

TOPSTYKKER

Følgende SKAL kontrolleres inden montering af topstykke:

- Kontrolleres for revner (evt. trykprøves).

- Kontrolleres for skævheder (evt. plan slibes).

- Evt. ventiler kontrolleres (evt. slibes).

- Evt. knastaksel/vippearme m.m. kontrolleres.

- Evt. dyser og el komponenter kontrolleres.

- Topstykket rengøres ud- og indvendigt inden montering.

Ovenstående kontrol foretages på købers regning, såfremt andet ikke er aftalt.

Trykprøvning betales af sælger såfremt topstykket er defekt, dog max kr. 500,-.

Monteres topstykket uden trykprøvning, dækkes arbejdsløn ikke ved reklamation.

REKLAMATION

Hvis der er andet end 6 måneders reklamations-/ombytningsret uden betalt arbejdsløn vil dette fremgå af faktura forsiden.

VED REKLAMATIONER SKAL SÆLGER GODKENDE REKLAMATION INDEN ARBEJDET PÅBEGYNDES, ELLERS

BORTFALDER REKLAMATIONSRETTEN.

Al reklamation vedr. forsendelse skal anmeldes til befragter ved modtagelse af varen, ellers er der ingen reklamationsret.

Vi forbeholder os ret til, så vidt muligt at udvælge reparatør, hvor reklamation vil blive udbedret, med reservedele leveret af sælger.

Reklamationssager vil blive behandlet hurtigst muligt, men vi beder om, at der udvises tålmodighed da reklamationer som regel inddrager tredje part.

VARE-RETURNERING

RETURNERING AF VARER ACCEPTERES KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE MED SÆLGER.

Returnering som accepteres krediteres til den debiterede netto købspris mod eventuelle fradrag.

Forudsætninger:

a) Angivelse af fakturanummer og navn på den person der har godkendt, at returnering kan finde sted.

b) Varen leveres i samme stand som den er modtaget.

c) Francoforsendelse til vort lager.

d) Varen skal returneres inden 14 dage.

Evt. fradrag:

1) Der beregnes et ekspeditionsgebyr

2) Elektronikdele, elektronikbokse m.v. tages kun retur med et fradrag på 50 %.

3) Hjemtagne eller specielt afmonterede dele tages ikke retur.

Nyt fra Nemdele

Nemdele er en gruppe af autoophuggere / autogenbrugere der tidligere har været at finde under Autoophuggernes fælleslager.

Vi er medlem af følgende organisationer @F og DAG

 Some description    Some description

 

 

Alle priser er inkl moms.

Guidlines for kvalitet.

For første gang i historien er det lykkes for en samlet bilbranche at blive enige om kvalitets bestemmelser for brugt dele.

Guidelines vil snart være at finde på vores side.

 

AutoGenbrug er stadig den mest co2 neutrale måde at reperere biler på. Vi har over 1.55 milioner gode brugte dele på lager som bare venter på at blive monteret.